24 volt goed verzekert van licht !    

WA Verlichting is een onderneming met een frisse nieuwe visie op tuinverlichting. Deze visie is ontstaan door naar de markt te luisteren en hier is de unieke waardepropositie van WA Verlichting op gebaseerd: hoogwaardige kwaliteit voor acceptabele prijzen met een hoge functionaliteit. 

LED Tuinverlichting van WA Verlichting biedt vele voordelen:

  • meest zuinige LED Tuinverlichting van Nederland
  • prachtig ontworpen LED Tuinverlichting armaturen
  • beste prijs kwaliteitsverhouding met 5 jaar volledige garantie
  • snel en eenvoudig installeren met het unieke Quick Connect installatiesysteem
  • ook schemerschakelaars en tijdschakelaars zijn eenvoudig te installeren

Garantie 

Met 5 jaar volledige garantie op de producten bij WA Verlichting B.V. bent je zeker dat je nog lang kunt genieten van uw LED Tuinverlichting. Met het assortiment van WA Verlichting B.V. is iederidee voor tuinverlichting realiseerbaar. Door het unieke Quick Connect systeem van Suslight is het nooit zo eenvoudig geweest om snel en eenvoudig de installatie te verwezenlijken. Daarnaast biedt het Quick Connect systeem ook een uniek voordeel: schemerschakelaars of tijdschakelaars zijn eveneens stekkerbaar! Dit betekent geen lastige en tijdrovende werkzaamheden voor het installeren van een tijd- of schemerschakelaar. Doordat het systeem volledig stekkerbaar is kunnen er eenvoudig groepen gemaakt worden, dit betekent dat het licht alleen brand waar en wanneer je dat wilt, zonder ingewikkelde programma's en dergelijke.

11222014 370583006471561 2353410093100602398 nWA-Verlichting-Demokoffer11257838 370583009804894 8306800587175292745 n

Libors Tuinjournaal

Het laatste tuinnieuws lees op.

Het laatste tuinnieuws lees op.

Op mijn blog combineer ik mijn praktijkverhalen als hovenier en deskundige in het verlichten van tuinen met foto's, video en tips.

Populaire verlichting

suslight-sus-big-sun--8watt-led-groundspot-spot
Sus Big Sun warm wit 24V

Compacte kantelbare grondspot voor grote objecten in 24V

€ 278,99

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring