graf 3Als de bloemen zijn verwelkt.

Na het overlijden van een dierbare wordt het graf met veel zorg uitgekozen; de tekst op de grafsteen, het materiaal van de grafsteen en de bloemstukken op het graf.Daar is over nagedacht. Het geeft een fijn gevoel om een mooie, persoonlijke plek te creëren waar dierbaren mogen rusten en waar nabestaanden troost kunnen vinden. Maar als de bloemen zijn verwelkt...wat dan!

Door omstandigheden zoals ouderdom, verhuizing, ziektebed of een druk bestaan kan het gebeuren dat het onderhouden van dit graf verwatert, terwijl je het wel van belang blijft vinden dat het er netjes bij ligt. Vaak raakt in zulke gevallen de grafsteen vol met mos en aanslag, De planten groeien dusdanig dat de tekst op de grafsteen niet meer leesbaar.

 

 

Mocht je om wat voor reden dan ook niet meer in staat zijn zelf het grafonderhoud te verzorgen, dan doe ik dat graag in je plaats. Op deze manier blijft de begraafplaats een waardige plek om dierbaren te herdenken en troost te vinden.

De uitvoering wordt met zorgvuldigheid en respect voor de overledene en de nabestaanden uitgevoerd. Een onderhouden graf geeft rust voor de nabestaanden, omdat er ook na de dood voor hun overleden dierbare wordt gezorgd.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden...

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen