20150617_202222
led-ground-spot-sus-small-sun
afmeting-led-grondspot-sld601

Sus small sun kleine grondspot

Beschrijving

Mini buiten grondspot voor in een terras of onder een kleine boom

Maar ook te gebruiken om bijvoorbeeld de oprit te voorzien van kleine LED grondspots Sus Small Sun. Al met al een kleine, diverse en breed inzetbare LED grondspot.

Hoe installeer ik buitenverlichting

Een lichtplan maken met gouden tips

De LED grondspot Sus Small Sun heeft een aluminium behuizing, een RVS rand en een diffuser van gehard glas, samen zit dit in de speciale corrosiebestendige nylon huls. De elektronica zit ingegoten en samen met hoogwaardige materialen zorgt dit voor een lange en betrouwbare levensduur.

Deze mini LED grondspot kenmerkt zich door haar kwalitatief hoogwaardige LED's en hoogwaardige elektronica, samen met de die-cast aluminium hart van de lamp, de RVS bovenzijde en het speciale corrosie bestendige nylon is dit een product een zekere keus voor de toekomst.

Daarnaast is de kleine LED grondspot Sus Small Sun energiezuinig en heeft deze een lange en betrouwbare levensduur van meer dan 30.000 branduren. De huls loopt taps toe naar de bovenzijde, hierdoor zet de SLD60 zich vast in bijvoorbeeld de bestrating.Bij deze lamp hoort een 24V transformator en 24V stroomkabel met plug en play.Deze dient u apart te bestellen.

PRODUCTSPECIFICATIES:

Productcode: Sus Small Sun DC 1.5W
Aantal LED's : 1
Systeemvermogen : 1.5Watt
Kleur : 3000K Warm wit
Controlmodus : Enkele kleur
Afmeting : 80x97mm

GARANTIE

Op de Sus Small Sun zit 5 jaar volledige garantie.

DE PLUS PUNTEN

 • compact en slim ontwerp
 • snelle en betrouwbare installatie met het unieke Quick Connect Systeem
 • slechts 1,5 Watt en geeft meer dan 20 Watt halogeen
 • 24V werkt stabieler dan 12V en zijn grote afstanden geen probleem
 • beste prijs en kwalieteit verhouding van Nederland en Belgie

 • Met garantie van 3-5 jaar    
 • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
 • Snel iets vragen 06-22542374
 • Deskundig in 12 en 24V tuinverlichting
 • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
 • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring