20190621 201838Op Individuele basis.

De tuin heeft aandacht nodig, echter zie je ertegen op om weer aan de slag te gaan doordat je niet weet hoe men dit het beste kan doen.Keer op keer heb je het geprobeerd. Je zou graag wat proffesionele uitleg willen hebben. Herkenbaar! 

 

 

Zelf doen...


Je wilt alles zelf doen om de kosten te besparen voor het inschakelen van een hovenier. En toch zijn er vragen.
Vragen over, hoe snoei ik mijn planten, de bestratingen, de vijver, welke meststoffen moet ik toedienen, over je grasmat en hoe verlicht ik het beste mijn tuin. En zo nog vele vragen die uit je tuin voortkomen.

''Hoe begeleidt ik nou mijn tuin zodat ik het als tuinliefhebber het jarenlang leuk vind.''

Om je toch op weg te helpen is het mogelijk om een individuele workshop tuinonderhoud in jouw tuin te volgen. Als specialist in het onderhouden van tuinen help ik je op weg met de belangrijkste aspecten in je tuin. Samen lopen we door je tuin en geef ik uitleg en praktische tips, met welk gereedschap of welke handigheid je dit beste kunt uitvoeren. Kortom uitleg voor alle tuinseizoenen.

Met de opgedane vakkennis en praktische tips krijg je weer inspiratie maar vooral ook motivatie om in je tuin aan de slag te gaan. En heb je dan nog vragen, stel ze gerust. 

Zo heb je toch de kunde en de kosten in eigen hand.
Wil je er meer over weten, neem gerust contact op via https://www.liborvanbree.nl/contact-opnemen

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD IN ALLE SEIZOENEN. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WERKSHOP TUINONDERHOUD

WORKSHOP TUIN ONDERHOUD

HERKEN JE DIT! Je tuin vraagt dringent om een snoeibeurt, of misschien een winterbeurt.Keer op keer doe je hetzelf. Hoe je dat doet, gewoon. Echter zou je het prettig vinden om eens een deskundige in te schakelen die je haarfijn uitlegt wat je moet doen om weer motivatie en tuininspiratie te krijgen. Maar je wilt het wel zelf doen. Geen punt. Door het volgen van een tuinworkshop in je eigen tuin met gerichte en praktische handelingen voorkom je weer dat je een verkeerde beslissing neemt.

  • Een winter spektakelstuk in je tuin

    Regelmatig mag ik op werkbezoek bij klanten.De eerste keer valt al meteen op dat de tuin er alleen maar ligt voor het voorjaar, zomer en de herfst. Ga eens slim te werk en begin op een tuincentrum, bo...

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring