PROFESSIONELE TUINVERLICHTING

Resultaten 1 - 1 van 1

Sfeervolle en veilige tuinen in het donker.

 

Met het uitgebreide aanbod aan duurzame en energiezuinige LED verlichting van Suslight verleng je eenvoudig je tuin met jouw huiskamer. De speciale 24V en 230V volts LED tuinlampen bieden oplossingen voor het sfeervol verlichten van onder andere je vlonder, borders, oprit, schutting, gevel van een huis of overkapping.

Suslight biedt onder andere Led vlonderspots, vrijstaande grondspots, staande buitenlampen, wandlampen voor op je schutting en gespecialiseerde verlichting voor het verlichten van trappen, verhogingen of inbouw spots en spots voor je veranda en overkapping. Zelfs met onderwater schijnwerpers. Alle lampen hebben een garantie van 5 jaar


Het ruime assortiment aan hoogwaardige LED tuin lampen en armaturen bestaat uit een keur van diverse kleuren zoals zwart, wit, aluminium en roest maar ook in veel duurzame een hoogwaardige materiaalsoorten waaronder RVS en Gepoedercoat Aluminium. Ook tuinverlichting accessoires zoals transformatoren, stroomkabels, tijdschakelaars en schemerschakelaars om eenvoudig verlichting in uw tuin te plaatsen vindt je hier op deze webshop. Naast veel flexibele 24 volt armaturen vindt je hier ook enkele LED wandlampen en staande lampen geschikt voor 230 volt spanning.

 

1159346510 Quick Safe Connect installatietekeningStel je verlichting zelf samen.

Het gehele systeem moet worden aangelosten met een 24V transformator en 24V stroomkabel. Deze worden niet bijgeleverd en dienen apart gekocht te worden.

Uitleg?

Wil je graag enige uitleg over het systeem of een lichtdemonstratie, aarzel dan niet om een daarover vraag te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 0493 - 219002

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?

Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewerkt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD IN ALLE SEIZOENEN. 

De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WERKSHOP TUINONDERHOUD

TUIN ONDERHOUD WERKSHOP

 HERKEN JE DIT!

Je tuin vraagt dringent om een snoeibeurt, of misschien een winterbeurt.Keer op keer doe je hetzelf. Hoe je dat doet, gewoon. Echter zou je het prettig vinden om eens een deskundige in te schakelen die je haarfijn uitlegt wat je moet doen om weer motivatie en tuininspiratie te krijgen. Maar je wilt het wel zelf doen. Geen punt. Door het volgen van een tuinworkshop in je eigen tuin met gerichte en praktische handelingen voorkom je weer dat je een verkeerde beslissing neemt.

  • Het moeilijkste van ons vak is je eigen tuin aanleggen.

    Zoals ik al vermeld in mijn eerdere blog vindt ik moeilijk om voor jezelf als geroutineerde hovenier een sfeer tuin samen te stellen die voor alle gebruikers prettig vertoeven is. Je hebt namel...

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring